Bedrijvigheid

Soms ben je op zoek naar een taart, een kunstwerk, een wol beestje, een vertaling en blijkt iemand uit de buurt dit prima te kunnen leveren. Hieronder een overzicht van allerlei bedrijven en ondernemers die zijn gevestigd in onze buurt.

Woon je in deze buurt en heb je zelf een bedrijf of uit de hand gelopen hobby, meldt je dan aan.

[expand title=’Raad voor ruimte’]

Thijs Koerselman
Rielseweg 30
www.raadvoorruimte.nl

Raad voor Ruimte is een adviesbureau binnen ruimtelijke ordening en planologie. Ik maak onder andere bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen ten behoeve van omgevingsvergunningen voor afwijken van het bestemmingsplan. Verder stel ik inspraakreacties en zienswijzen op en kan ik de procedures van onder meer bestemmingsplannen begeleiden. Ook ben ik beschikbaar als flexibele inhuur op gebied van ruimtelijke ordening voor met name gemeentes.

[/expand]

[expand title=’Inktvulshop’]

Piet Vallen
Sint Bonifatiuslaan 17
www.inktvulshop.nl

Inktvulshop

  • Verkoop en hervullen inktcartridges
  • Reclamewerk en beletteringen
  • Print en Copyservice

[/expand]

[expand title=Opgroeikaarten.nl]

Hanne Janssen-Peerenboom
Sint Gertrudislaan 36
www.opgroeikaarten.nl

Op mijn website kun je gratis allerlei mooie en praktische opgroeikaarten bekijken, downloaden en printen. Opgroeikaarten zijn kaarten die het opgroeien van kinderen ondersteunen zoals dagritmekaartjes, beloningskaarten, ”ik kan kaarten”, aftelkalenders, zindelijkheidskaarten, pictogrammen en ga zo maar door.
Dagritmekaarten gebruik je om iets te visualiseren dat je je kind zelfstandig wilt leren uitvoeren, bijvoorbeeld naar de wc gaan of zelf aankleden. Pictogrammen op dagritmekaaren visualiseren afspraken die je samen maakt, bijvoorbeeld zwemregels of spelregels.
Beloningskaarten zijn handig om je kind gewenst gedrag aan te leren, zoals lief samen spelen, slapen op je eigen kamer of goed eten. Ik heb ook ”ik kan kaarten” erop staan. Bij deze kaarten verzint je kind zelf wat het wil leren.
Met aftelkalenders kan je kind zien hoelang het nog duurt voor een spannende gebeurtenis als zijn verjaardag, zijn eerste schooldag of de komst van Sinterklaas. Iedere dag streept je kind een vakje door tot het zover is…

Naast al deze verschillende opgroeikaarten (meer dan honderd!) schrijf ik berichten in mijn opvoeddagboek die door andere ouders als herkenbaar en inspirerend worden beschreven. Mijn doel is zoveel mogelijk opvoeders te bereiken met mijn website want het is zonde om de opgroeikaarten alleen voor mijn eigen kinderen te gebruiken!

Ik ben zelf moeder van 3 kinderen en ben jaren werkzaam geweest als jeugdverpleegkundige. Momenteel werk ik als zelfstandig projectleider binnen Peer3, een adviesbureau op het gebied van jeugd(beleid).

[/expand]

[expand title=’Facility Forward’]


Caroline Diepenbroek-Even
Sint Norbertuslaan 16
www.facilityforward.nl

Facility Forward is een interim- & projectmanagement en adviesbureau op het gebied van facilitair management. Facility Forward beschikt over ruime ervaring binnen het facilitaire werkveld, binnen diverse soorten projecten bij zowel profit als non-profit organisaties.
Naast advies op het gebied van onder andere contractbeheer, aanbestedingen en het optimaliseren van (inkoop)processen, biedt Facility Forward ook oplossingen voor het tijdelijk invullen van uw vacature of opvang van verzuim.

Facility Forward staat voor kennis, kunde, enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid!

Voor meer informatie zie ook LinkedIn http://nl.linkedin.com/pub/caroline-diepenbroek-even/5/46b/265

‎[/expand]

[expand title=’Mittags’]

Dirk van den Berg
Sint Bernulphuslaan 13
www.mittags.nl

Laten zien wat er gebeurt, laten gebeuren wat er te zien is. Mittags organiseert interactieve events om verder te kijken, zet nieuwe media in om beter gezien te worden, en geeft workshops om de blik te vergroten.

Mittags is ontstaan door jarenlange ervaring in het organiseren van events te combineren met het enthousiasme voor nieuwe communicatie. Wij zijn een club mensen met frisse ideeën en vernieuwende aanpak, waardoor er een unieke output ontstaat op 3 gebieden: interactieve events, nieuwe media integratie en workshops.

‎[/expand]

[expand title=’Studo Papas’]

Marjan Verboeket
mgr. zwijsenstraat 27
www.studiopapas.nl
info@studiopapas.nl 

Studio Papas ontwerpt speelomgevingen voor kinderen.
Onze ontwerpen en speelaanleidingen prikkelen de fantasie van kinderen en nodigen uit tot spelen en bewegen. We streven steeds naar een omgeving die zowel uitdaagt als rust en eenvoud uitstraalt. Het gebruik van groen en natuurlijke materialen vinden we hierbij van groot belang.
Bij elk project doen we onderzoek naar de ruimtelijke kwaliteiten en potenties van een locatie. Daarbij vormt de participatie en de inbreng van de gebruikers een belangrijke inspiratiebron.

‎[/expand]

[expand title=’Inge Verschuren Fotografie’]


Inge Verschuren
Rielseweg 40
www.ingeverschuren.nl

Mijn ervaring ligt in het contact met mensen. Ik houd ervan om mensen in hun eigen vertrouwde omgeving vast te leggen. De vrijheid, interactie en het vertrouwen bij het maken van een portret maken dit werk uitdagend. Na vele reportages vind ik het nog steeds bijzonder om een bruiloft of uitvaart te fotograferen. Mensen laten de meest intieme momenten in hun leven door mij vastleggen. Bij projecten geniet ik van het hele traject; met een groep mensen nadenken van idee tot het realiseren van het eindresultaat.

‎[/expand]

[expand title=’Klein houtdraaiwerk’]

Jan van den Berg
Rielseweg 22
Klein houtdraaiwerk.
jmhmvandenberg@hotmail.com

Handgedraaide houten schrijfwaren, sieraden en flessenstoppen.

[/expand]

[expand title=’Remedial Teaching Praktijk de knoop’]

Klazien van den Berg
Rielseweg 22
Remedial Teaching Praktijk ’de knoop’
www.rtpraktijkdeknoop.nl

Remedial Teaching Praktijk ’de knoop’

  • dyslexiebegeleiding
  • hulp op maat bij leer- en ontwikkelingsproblemen
Neem contact op via klazien@chello.nl

‎[/expand]

[expand title=’Pieternel lingerie speciaalzaak  & mammacare specialist’]


Koen van de Kemenade
St. Adelbertuslaan 2
Pieternel lingerie speciaalzaak  & mammacare specialist

Pieternel lingerie speciaalzaak & mammacare specialist, erkent door alle zorgverzekeraars, zeer uitgebreide collectie bassis lingerie en modieuze lingerie. Gespecialiseerd in grote cupmaten.
[/expand]

[expand title=’BALTS BV’]

Bart van der Linden
Rielseweg 46
Systeem en software ontwikkeling

Systeem en software ontwikkeling op maat

  • (embedded) software ontwikkeling
  • website ontwikkeling
  • prototyping

‎[/expand]

[expand title=’Agnes van Dijk ModeKunst’]

Agnes van Dijk
St. Norbertuslaan 2
Schilder en Collage kunst

‎[/expand]

[expand title=’eLibre coaching’]

Petra Bezemer
St. Adelbertuslaan 24
eLibreCoaching

Coaching praktijk voor kinderen en volwassenen / PGB begeleiding.

‎[/expand]

[expand title=’Studio Hipp’]


Marjan Simons-Sanders
Rielseweg 52
Studio Hipp

Webwinkel voor hippe, handgemaakte spulletjes voor klein en groot.

‎[/expand]

[expand title=’Taarten van Rini en Nina’]

Rini van den Bos
St. Adelbertuslaan 27
040 2120456

[/expand]

[expand title=’perron zes’]


Suzan van Delft
Mgr. Zwijsenstraat 37
Perronzes

Ondersteunt ondernemers die hun bedrijf zakelijk beter willen organiseren.
[/expand]

[expand title=’Longshot Clothing’]


Sonja Keller
Roothaanstraat 28
Longshot clothing

[dropdown_box expand_text=”details” show_more=”Meer” show_less=”Minder” start=”hide”]Basic shirts voor lange, slanke mannen (bestellen per mail longshotclothing@gmail.com en aangeven dat je een buurtgenoot bent… bespaart de verzendkosten)‎
[/expand]

[expand title=’Modevakschool Antonette’]

Nettie Heeren
Rielseweg 32
Modevakschool Antonette
nettieheeren@hotmail.com 

geeft les in het maken van kleding voor jezelf of voor je kinderen (in de avonduren) neem contact op via nettieheeren@hotmail.com
[/expand]

[expand title=’Yogapraktijk Janine’]


Janine van Rooij
St. Gertrudislaan 27
Yogadocente 

Janine geeft yogalessen als gediplomeerd Yogadocent, aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Ook cursussen in Stratum!
[/expand]