Burendag 2013

De voorbereidingen voor burendag zijn in volle gang. Helaas hebben we geen financiële steun gekregen van het Oranjefonds, maar dat houdt ons niet tegen. We gaan een aantal leuke activiteiten organiseren om gezellig samen te zijn en geld in te zamelen zodat we de kruidentuin kunnen gaan aanleggen.

Burendag vindt 21 september plaats op het grasveld aan de Rielseweg, de locatie waar de kruidentuin gerealiseerd zal worden. Het programma is als volgt:

  • 13:00u Sponsorloop
  • 15:00u Start verkoop loterij
  • 16:00u Officiële start kruidentuin
  • 17:00u Barbecue aansteken en borrelen (meld je hier aan voor de barbecue)
  • 19:00u Loterij
  • 23:00u Afsluiting burendag

Sponsorloop
Gebruik dit formulier om je door zoveel mogelijk mensen te laten sponsoren, buren, familie, vrienden, alles mag. Je kan je per rondje laten sponsoren of voor een totaal bedrag. De route loopt door de wijk en is ongeveer 600 meter lang, je mag 30 minuten lopen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de kruidentuin. De beste deelnemer wordt beloond met een leuke prijs.

Barbecue en borrel
Voor de barbecue dien je je vooraf in te schrijven dat kan je hier doen, wij zorgen ervoor dat er genoeg te eten is voor iedereen. Voor de borrel is geen inschrijving nodig, per consumptie wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Vrijwilligers
Om alles soepel te laten verlopen zoeken we nog wat mensen die willen helpen. Je moet onder andere denken aan het verkeer regelen tijdens de sponsorloop, loterij kaartjes verkopen, vlees bakken, bardienst, etc. Klik hier om je aan te melden als vrijwilliger.