Eindhoven bezuinigt! Denk mee over de bezuinigingen

De gemeente Eindhoven staat voor een enorme bezuinigingsopgave. Eindhovenaren weten als beste wat er leeft en wat anders zou moeten of kunnen. Daarom vragen we u om ideeen over de bezuinigingen in te dienen. Wij nemen alle bruikbare ideeen mee in de voorstellen naar de raad. Via www.eindhoven.nl/bezuinigen kan iedereen bezuinigingsideeen indienen en meepraten.

De gevolgen van de crisis laten zich hard voelen. Ook de gemeente Eindhoven moet bezuinigen; maar liefst 55 miljoen. Structureel! Dat is een enorm bedrag. De gemeentelijke organisatie gaat voorop en bezuinigt in eigen huis minimaal 12,5 miljoen. Maar daarmee zijn we er nog lang niet. We moeten echt stevige keuzes maken. Dat het pijn gaat doen kunnen we niet voorkomen.

Met uw inzichten en creativiteit kunnen we er wel voor zorgen dat we de juiste keuzes maken. Daarom doe ik als wethouder financien, mede namens de burgemeester en de andere wethouders, een dringend beroep op de inwoners van Eindhoven om met ons mee te denken. U kent Eindhoven als geen ander. U weet wat er leeft en wat er anders moet. Heeft u bezuinigingsideeen en wilt u ook bijdragen aan de bezuinigingsdiscussie? Bezoek dan www.eindhoven.nl/bezuinigen.

Ik zie uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet, Staf Depla wethouder financien