Koninginnefeest maandag 29 april

In verband met de abdicatie – het afstand doen van de troon – en de inhuldiging van de nieuwe koning en de daarmee samenhangende activiteiten en televisieuitzending op 30 april, willen we de feestelijkheden in de wijk dit jaar verplaatsen naar 29 april.

We hebben weer leuke activiteiten voor de kinderen en natuurlijk de befaamde borrel in onze Koninginnebar tot in de late uurtjes.

Fietstocht
17:30 uur: Startschot fietstocht in de Sint Adelbertuslaan Versier je fiets, step, buggy, skelter of driewieler en doe mee aan deze vrolijk gekleurde fietstocht. Zorg er voor dat iedereen je kan horen!

Poffertjeskraam
Vanaf 18:00 uur is de poffertjeskraam geopend voor zowel de kleine als de grote liefhebbers. O.a. springkussens zorgen voor extra entertainment. Uiteraard moeten de kinderen zich tijdig gaan klaar maken voor hun optreden.

Playbackshow en kinderdisco
Vanaf 19:00 uur is het show time in de playbackshow. Om op te warmen starten we allemaal met het aanleren van de dans ‘De Sintenbuurt-style’! We hopen daarna op veel optredens van de kinderen. Alles mag van solo’s, duets, meidengroepjes tot boybands. Mail de titel van het liedje waarop je optreedt naar DJ Jeroen (Info@Bungamati.nl) voor zondag 28 april. Uiteindelijk is het de jury die de winnaar bekend maakt. Daarna kunnen de kinderen helemaal los gaan in de disco.

Borrel in koninginnebar
Vanaf 21:00 uur is iedereen welkom te komen borrelen en feesten in de koninginnebar. Wederom willen we jullie vragen om zelf een knabbeltje of een hapje mee te nemen.

Tot de 29ste! Namens de Koninginnedagcommissie Sintenbuurt-Noord